Legal notice and Imprint

Imprint

Eumeo Tech SRL

B-dul Carpati, Nr 63

235300 Corabia

Contact: [email protected]; +40 763 682 222

Directori Generali: Tănase Robert, Bulintis Alexandru, Stoica Marius

Cod Unic de Inregistrare: 40191740

Platitor de T.V.A.

Numar de Inmatriculare Taxe: J28/1056/21.11.2018

Numar DUNS: 525381312

Legal notice

Eumeo Tech furnizează informațiile prezentate pe acest site pe baza următoarelor note legale.

Copyright

Toate pozele, graficele și textele folosite pe acest site sunt proprietatea companiei sau al deținătorului de drept. Toate produsele, mărcile precum și logourile utilizate pe acest site web sunt proprietatea deținătorilor de drepturi. Respectam toate drepturile deținătorilor mărcilor și nu intenționam să le folosim în nume propriu.

Denumirea comercială / mărcile comerciale

Toate denumirile comerciale, mărcile comerciale, logo-urile și imaginile afișate pe acest site care aparțin Eumeo Tech acum sau în viitor sunt proprietatea exclusivă a Eumeo Tech sau a filialelor sale. Accesul dvs. la acest site web nu trebuie interpretat ca acordând implicit sau altfel nicio licență sau drept de a utiliza orice nume comerciale, mărci comerciale, logo-uri și imagini care apar pe acest site fără acordul prealabil scris al Eumeo Tech.

Restituiri ale plăților (refunds)

Utilizatorul are dreptul să primească o restituire a plății pentru prima lună plătită de Prepi, în termen de 14 zile calendaristice de la plată, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât taxele de tranzacție asociate cu contul lui bancar. Rambursarea este posibilă doar în cazul primei achiziții a serviciilor Prepi. Eumeo nu va rambursa alte achiziții ulterioare, inclusiv reînnoirea automată a serviciului Prepi realizată prin plăți recurente.

Vezi mai multe în termenii și condițiile noastre.